I ♥ MUDDAR
Att sticka muddar är verkligen roligt. Det finns så många variationer på mönster, färger och garner att inte ens jag borde tröttna i första taget. Dessutom går det snabbt och man kan gott och väl sticka ett par muddar eller två när man vilar från ett större projekt och väntar på att motivationen ska återkomma. Och de är perfekta presenter. Ett par fina spetsmuddar mded sidanband runt istället för en blomma till middagsvärdinnan eller ett par tuffa stickade i t ex ett fotbollslags färger blir mycket uppskattat av syskonbarn eller barnbarn.  I fyndlådan utanför Handarbetsboden Lilla Gränd i mellerud hittade jag ett supermjukt och varmt ullblandgarn, Zoe från Svarta Fåret. Av det stickade jag ett par enkla men sköna muddar till en bekant med värkade handleder.

Samtidigt köpte jag ett antracitgrått alpackagarn som blev ett par spetsmuddar. De var roliga att göra så jag gjorde ett par gjorde ett par till i naturvit Rheuma thermal wolle med små gröna pärlor på varje spetsudd. Jag gav dem till systerdottern innan jag tagit ett foto av dem så tyvärr blir det ingen bild men ni kan säkert använda fantasin och se hur vackra de blev. -)


Nu har jag också skaffat mig ett konto på Ravelry.com
Där kan man bland annat se mitt nya projekt, en Revontuli-huivi eller Norrskenssjal. Jag har precis börjat så jag återkommer till den.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0